Friday, April 11, 2014

alhamdulillah


alhamdulillah
semua datang meraikan kami
especially family abah dan mama
officemates kami telaga biru
our bosses
kawan2 rapat
eh... semualah :)
happy dan bersyukur sangat2
majlis berjalan sangat smoothly macam yang dirancang


gambar adalah sangat banyak
ini part of je
yang dekat dvd aku belom tengok lagi







dengan abam sayam


love dis :)


we love u son :)


one of my officemate - fida :)


sempat bermonopodddd :)



staff perempuan tbsb :)



family abah :)








with mom :)


sistahood :)


beloved cuzzy - farraizyan




memang betol apa orang tua2 pernah cakap
nikmat yang ALLAH beri bila bercinta selepas bernikah
sangat besar!


semoga ALLAH memberkati perkahwinan kami
ameen



Monday, March 31, 2014

our journey...





indeed...


*credit to nurulamirah, tbsb

Wednesday, March 26, 2014

beberapa langkah



bukan nilai wang hantaran yang menjadi ukuran
tetapi 
kehidupan selepas akad nikah itu yang perlu dititkberatkan

mengharapkan keberkatan dalam sebuah perkahwinan
biarpun bukan yang pertama tetapi mengharapkan yang terakhir

kurang lagi 2 minggu
semoga semua urusan dipermudahkan olehNYA
ameen











afifdani siap cakap 
'nanti kita angkat kain mami yang dekat belakang tu eh?'
pengaruh citer omputeh kuat betul budak ni!






Wednesday, February 19, 2014

sibuk



malas nak update
padahal banyak sangat bende yang jadi awal tahun 2014
permulaan yang sangat baik
baik dalam keje dan jodoh
anak jugak makin membesar dengan jayanya
alhamdulillah

aishh malaslah nak citer haa!

banyak bende kena fikir!

dan apa yang boleh aku share dekat sini adalah
excitement pertemuan jodoh untuk kali yang kedua ni sangat lain
lain sangat sangat yaw!
di samping mencari keberkatan untuk kehidupan bersuami isteri kali yang kedua ni
semua benda aku jaga!
nak nak pulak segalanya melibatkan orang orang yang penting terutama boss aku
dan aku sangat sangat teruja nak rasa apa itu nikmat bercinta lepas nikah
ha ha ha
best kah?

oi dah tua
takde nak bercinta galak macam budak muda kat fb wassap wechat dan apa saja
berkongsi rasa dekat fb ke wassap ke... apa ke jadah lagi
memang takde aku buat
dan aku sangat sangat selesa dengan apa yang aku lalui sekarang
alhamdulillah

sekarang sangat2 sibuk ni

ada mood update lagi

semoga dipermudahkan segala urusan
ameen

kbai!


Thursday, January 23, 2014

lebih baik




kiri - 34 tahun
kanan - 24 tahun
lagi tua lagi berjenis rupa nyer!

kecantikan adalah hak milik setiap insan
khan?

xoxo
kbai